Dec 25, 2008

Bun lagi..

Kenapa tak tau laa..semangat nak menguli roti je dok masih ada sekarang nih...so sementara tak hilang lagi..moh kita usha..hasil main uli-uli kali nih..intan masih gunakan resepi favourite..so sendiri cari haa...semuanya dah ku tepek sebelum nih..






10 comments:

zanaz said...

ammboi rajinnya menguli bun..macam2 bentuk ha ada. sedapnya makan bun baru lepas bakar kan...fuyoooooooo

nabialishad said...

Sis Zana
-tu la sis..mai aa umah..leh kita menguli dan menyantap sesama pehtu..br best makan panas2 ramai2..hihi..

lee lin said...

mcm dah bertahun tak gi sini (over acting ek), hehe. kita dah give up dgn roti, dan skrg berpegang pada prinsip, beli roti bai lagi senang! :) hehe.

nabialishad said...

Lee Lin
-lawak laa plak membacanya ye..patut la bai makin kaya..eh tapi dulu ms kt jb ada satu kedai tu..mmg freshly baked-kedai bai..adehhh mmg x tahan bau roti dia..sedap banget kannn..so kesimpulannya roti bai pun ku tibai jua...hahhaha..

MamaFaMi said...

Fullamak! Cantiknya roti! Caayalah!

kucingorengemok said...

intan, kita dah give up dgn fotopages jugak (although tak tau knp, hehe). tetiba rasa nak pindah blog... mari la mari melawat saya di sana :)

Islam4Parents said...

nampak sedap sangat but tak reti nak buat hehehe

esca said...

woww cantiknyaaaa....
saya pernh buat tp hot dog dh habiss... x sempat..eheheh

geraugebang said...

Salam kenal dari kak gerau. Ada roti reshmonu. (betul ke ejanya?)he he he.

fauzi-maya said...

lapau laa plak.. mintak sket.. salam perkenalan:)