Dec 25, 2008

Cerita lapuk..

Salam buat semua...

Kali ni saja nak tepek gambo lama..salah satu aktiviti rekreasi kami semasa ke Bukit Cerakah..Sememangnya best ke sana..last intan penah ke sana masa darjah 6..lawatan sambil belajar..hihi tetau je laa dulu..intan memang suka laaa aktiviti lawatan2 nih..mak abah memang pakat lepas ja..anak dara lasak depa nih mmg takleh nak ditahan-tahan..lagi tahan lagi gue cari jalan lain..dalam erti kata yg lain..ketegaq org kedah kata...hihi..ampunnnn..

Makanya sekarang bila dah jadi mak orang nih..anak4 pulak laaa diturunkan segala ketegaqnya tu..well nak cakap apa kan..kemana nak ditumpahkan kuah kalau tak ke nasi..kang kalau tumpah kat lantai huiii membaziaq cek kiah oiiii...ahaks!mula dah intan mengarut ye..

Berbalik kepada cerita kita tadi..adoyaiii panjang beno mukadimmah! Sebenonya takde apa nak cerita pun pasal aktiviti kami nih..tapi memang kalau korang jenis yg suka outdoor dan sesi berjalan mengeluarkan peluh tu memang laa sesuai ke sana..fees pun murah dan affordable laa..tak ingat la pulak berapa..so kalau dah ke sana mesti masuk ke dalam rumah 4 musim tu kan..masa kami datang tu depa tengah buat musim bunga..so memang laa cantik decoration..seronok la kemain anak4 ke sana..so sila la ke sana ye..haa tak pasal ku jadi promoter pulak..hihi..so mari kita enjoyyyy!!






4 comments:

Anonymous said...

darwisy nmpk mcm lebih besar dr abg2 die kn intan...hehe...selamat bercuti...(adha)

Ikin said...

ye la adha..beso dh darwisy..teringat mase dulu g umah intan mase darwisy baby lg..

nabialishad said...

Adha
-tu la kan..klu kitaorg jenjalan semua dok tegur triplets ka? haha jenuh weh mokcik nk menjawab satu2..

Ikin
-ms korang dtg dulu baby la katakan..nampak cute kecil je la..now dia makan lebih dr abg2 dia makan..hihihi..

Edoras said...

Salam - Apa khabar... Lama tak singgah kat Fotopages, ke?